1 år av saknad

image110

I helgen som va har det gått ett år sedan min älskade Bizze lämnade mig för de sälla jaktmarkera... Hårda tårfyllda dagar har passerat, av och till. Du levde ett lyxigt kattliv du, massor med god mat, härliga sovstunder mycket bus och mys! Men en dag tar det ju slut, allt det där, du blev sjuk och somnade in hemma i fåtöljen den där lördagen den 7 oktober förra året.

Jag har lärt mig leva utan dig, men varje gång jag kommer hem så tycker jag att du borde ligga där nånstanns o sova, för det va du ju världsbäst på! Men det gör du naturligtvis inte, det är lille skrutt som springer omkring och härjar med mamma o pappa nu. Ojojoj, du ska se honom! Far som en tok o jagar allt möjligt, klättrar i träd och busar med pappa. Och här hos mig och Pelle huserar gamle Baghera, lugn och bestämd herre som inte gör fler knop än vad som är högst nödvändigt!
Ja, personligheter är vad ni alla är, tre helt olika killar, på alla sätt. Bizze - kungen av katter, stor och bestämd, allt va på dina villkor, annars kunde man ha dig hängandes runt armen med alla klor ute eller liknande, en ganska elak kille va du om man ska dra det krasst, men en personlighet utöver allt! så har vi lille skrutt, Vargtazz - en liten spjuver som inte kan sitta still mer än absolut nödvändigt, om enns så länge! Ingen knäkatt, far och flyger som en liten vässla, men feg och rädd för allt. och så Baghera - en filosof, en herre med mycket egna idéer om allt, älskar sitt torrfoder, till skillnad mot er andra, jag skulle ge mycket för att få reda på var han bott i sina yngre dar, hittekatt från Domsjö sägs det, o enligt djurhemmet så är han ca 5 år, men det tror jag knappast, snarare 10, men det gör mig inget, men som sagt det skulle vara kul att veta.


image111



Måste ta o fixa det där minnesmärket jag och pappa lovade dig. Morfar pratar om dig ofta, han saknar dig mycket, mer än man tror antagligen. Han träffar ju lugna Baghera så sällan och lille skrutt är ju ingen man gosar med nån längre stund (förutom mamma då)
Träffade vår gamle vän Zorro häromdan, han kommer nog snart till dig nu, börjar bli gammal han också. Är hemma hos mamma o pappa nästan varje dag och smiter in när han får chansen och äter upp Tazz mat, precis som han alltid gjort. Vandraren, aldrig är han hemma hos sin familj, men så har han ju alltid varit... 14 år borde han vara nu, nästan inga tänder har han kvar, och det är väl det som kommer knäcka honom, säkerligen.


Tro om man kanske ska krypa ner i sängen snart, de e som dax nu.

Long time no seen

Åhuu, va ska man skriva rå?

Att jag är trött som fan?
- Nee.. vem vill veta det :p

Att jag vare på trav på Dannero?
- För första gången på måååånga år

Att de va fest hos Jobo o Emp i helgen?
- Därefter Arvingarna i Bollsta

Att Andreas o Melin tittade lite väl djupt i flaskan?
- Flaskorna!

Att jag stått flera timmar i ett garage i Lugnvik o titta när man skruvade isär, och ihop en BMW motor?
- Det va kallt

Att jag, Zuzzi o Pernilla va i Sollefteå o shoppa?
- och såg en tämligen ful hund, tänk er en långhårig balandning av typ basset och ????

Att Espri trippade runt hela dressyrbanan?
- Vi kom sist

Att... ööhhh....



Äh, nu gå jag o lägger mig...