Fruktansvärt trött, men fan va roligt vi hade!

Nu är jag T R Ö T T !!!! Har varit mer eller mindre vaken (legat i sängen 3 timmar men inte sovit) i 38 timmar, det börjar kännas nu kan jag berätta.

Det var ju som så att det blev fest hos JoBo igår ;D Visseligen va jag nykter o körde men fan va roligt vi hade! Andreas, Jon, Sara o Pelle va med o så fler a andra då förutom värden själv. Tanken var väl att vi skulle på Kramm men det blev aldrig så.
Vid 02,30 lämnade vi alla vind för våg o så for Johan o jag iväg in på stan i hans Merca 300e cab, skulle hämta hem nå folk. Jag körde naturligtvis ;D Det va kul, o jag kan villigt erkänna att, för det första, det var första gången jag körde en Merca, o det var inte alls någon otrevlig upplevelse, tvärtom! o för det andra kan jag erkänna att det även var första gången jag ställde fast o brännde gummi ;D De va också kul! hehe
En gubbe, 50-60 år kom fram o ville att vi skulle köra hem honom, vilket vi gjorde. När vi kom fram o han klev ur, föga imponerad av denna svarta hermedes, ropar han att JoBo ska följa med in i garaget, o titta på en riktigt bil. Väl inne ser man en Corvette Stingray -74 i orginalskick utan en skråma hänga på en fyrpelarlyft i taket. Men gubben tycker inte Johan ska kolla så mkt på den utan ber honom gå vidare in i garaget. Och... där står, en Corvette Cab -63 i samma underbara fina skick! Fyy man ville bara griiina!!! O som den lät! huuuu, vacker sång av V8! Mercan verkade helt plötsligt mycket trist och värdelös..



När vi väl kom tillbaka till Väja så samlades alla hos Freddy och ett spontant gitarrspel utbröt mellan han o Jobo som vanligt, dom spelar o sjunger hellre än bra på fyllan ;D Vi fick höra allt från "Klappa händerna när du är riktigt glad" till Metallicas - Nothing else matters
Så, vid 04,30 drog vi väl oss därifrån, skuttsade hem Jon o Andreas (den stackarn hade mjölkbil på morron, så de måste va klara en viss tid, för 06,30 kliver han ju alltid upp så det är ju inget ovanligt)
05,15 var jag i säng, sov inte en minut, bara snurra runt, va hungrig o frös, så efter otaliga tittanden på klockan så var den "äntligen" 08,30 o de var dax att kliva upp o fara o jobba, o på den vägen är det, förhoppingsvis är jag i säng innan tolv... vi får väl se


Kan ju tillägga att det var 4:e gången jag såg på Karlson på Taket när jag kom på jobbet idag, 4:e gången på 3 dagar alltså! Jag HATAR den filmen!!!

Lite av varje

Dax o uppdatera bloggandet lite =)
Slipat, spacklat, slipat och nu lackat! (vilket rim haha) Nåja, 740:n har nu fått färg, svart är den, väldigt svart, med add on kjolar, nya bakljus o sidomarkeringar. Nåja, den ser bra ut på håll iaf, o ingen rost har den, vi ska ta o lacka den igen om nån vecka, hade beräknat förlite färg så det skiner igenom på vissa ställen, men det ska nog bli bra tillslut!



Sommarens (nästan) sörsta höjdpunkt gick av stapeln den 30 juni, i Hammarstrand. Det var nämnligen hög tid för årets cruising där uppe.
Så vi drog iväg i den nylackade 740:n, mötte upp Föffe med familj i Långsele och iväg det bar. Mycket fina bilar va det! O massa folk, denna tillställning är något jag varmt rekomenderar alla bilintresserade att besöka, men ni får ju vänta ett år förståss :P

Här kan ni se lite bilder från det hela:


   
Chevrolet                   Chevrolet                    Chevrolet         Chevrolet Styleline -51
Camaro Coupé -71     Camaro Z28 -74      Corvette Stingray -72                                     

   
  De Soto Fireflite -59    De Soto Suburban -47    Dodge Coronet -59    Dodge Kingsway -46

   
Ford 3 window -34       Ford Taunus -66       Jaguar -65               MG cab med parasol
lätt stukad haha                                    

            
Opel Kapitän -50 Pontiac Firebird Trans Am -70  Pontiac Pathfinder -57 Pontiac Tempest -65
                                                      med ghost flames!        dekaltrimmad...

        
Pontiac Trans Am -75     Saab 96 De Luxe -60     Volvo Amazon -64     Hästcruising ;D        



Förra tisdagen, den 3:e juli, tog Pelle o jag oss en liten road tripp till Rotsidan, stannade först på Järnsta Kafé o fikade, en enorm kanelbulle var, lovar den va som fyra normala bullar. Det vart lite bilder därifrån också ;)

   
   


I lördags va mor o far o jag på loppis(ar) o gjorde lite fynd, bla köpte jag en stor tavla för 30:- som ska sitta bredvid sängen, det ser så tomt ut där, o puzzle tavlan som mamma ska lägga verkar ju ta sin tid *hrrmm*
Sen på kvällen kom Andreas o Jon o så blev det improviserad födelsedagsfest för vår vän Jobo hos Majsan, trevligt trevligt med frågesport från vetgirig.nu ;D

Från igårkväll o i ett okänt antal dagar framöver så är vi hundvakt åt vår vän Zorro, jämthund typ 5 år. Han o jag har varit på en prommenad i regnet, och just nu ser han ut såhär:



helt trött ;D